Standaard zijn de foutmeldingen van LTI bijzonder beperkt. De melding is eigenlijk altijd,

Sorry, there was an error connecting you to the application.

Deze melding is echter vanuit de consumer aan te passen door de "debug mode" in te schakelen. Deze debug mode kunnen wij niet voor de klant inschakelen, dit is een instelling in het LMS van de klant.

In de meeste gevallen stelt een LMS gebruikers in staat om extra (of custom) parameters toe te voegen. De vraag hierbij is of het LMS de parameter bij de launch prefixed met custom_ of dat de gebruiker dat zelf in moet vullen.

De uiteindelijke parameter die bij ons binnen moet komen is,

custom_debug=true