Standaard geeft LTI bij problemen een niets zeggende foutmelding. "Error:  Could not connect to the application"

Door de consumer een parameter (custom_debug=true) mee te laten geven kan een betere foutmelding opgevraagd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn zijn er alvast wat dingen die gechekced kunnen worden.

- De parameter `launch_presentation_document_target` heeft een onjuiste waarde. We zien vaker dat deze de waarde 'blank' krijgt terwijl alleen ‘frame’, ‘iframe’ of ‘window’ zijn toegestaan. Dit probleem wordt het meest opgemerkt bij Ilias