Standaard geeft LTI bij problemen een niets zeggende foutmelding. "Error:  Could not connect to the application"

Door de consumer een parameter (custom_debug=true) mee te laten geven kan een betere foutmelding opgevraagd worden. Mocht dit niet mogelijk zijn zijn er alvast wat dingen die gechekced kunnen worden.

- De parameter `launch_presentation_document_target` heeft een onjuiste waarde. We zien vaker dat deze de waarde 'blank' krijgt terwijl alleen ‘frame’, ‘iframe’ of ‘window’ zijn toegestaan. Dit probleem wordt het meest opgemerkt bij Ilias

Content kan niet gevonden worden, consumer id <id>, moment_id <id>, entity id <id>. De content van Magenta kan niet gevonden worden. Wellicht is de id in de launch url niet goed, of behoort de content bij een andere LTI consumer.