Vraag

Welke LTI versie? 1.0 of 1.1/1.2?

Antwoord

Versie 1.0 en 1.1 worden door ons ondersteund. Echter, de request kan gedaan worden met LTI-1p0 als LTI versienummer

Vraag

Welke outcomes? Hebben jullie de meest voorkomende? D.w.z. Outcomes 1.0 for final grade (standard LTI 1.1) of Outcomes 2.0? (waarbij ook tussentijdse resultaten worden verzonden)

Of Outcomes 1.0 for progress?
Indien Outcomes 2.0; welke optie? Provides ‘customSuccessStatus’ with ‘passed’, ‘failed’ wordt status geslaagd/gezakt meegegeven en bij Provides ‘customProgress’ with 0…..10 een cijfer voor de voortgang.

Antwoord

Wij gebruiken Outcomes 1.0. Wij sturen alleen het eind resultaat terug. In ons geval is dat wanneer een positief resultaat behaald is OF alle herkansingen benut zijn.

Vraag

Completion: op welke wijze wordt de content afgesloten? 3 opties:
1. Only the outcome bij provider can mark complete: dus content alleen afgesloten worden als dit vanuit de LTI-provider doorgegeven wordt, bijv als gebruiker is geslaagd of voor alle beschikbare pogingen gezakt is.
2. Also allow participant to mark complete (show Finish button): dus content kan worden afgesloten door deelnemer door op de Afronden knop te klikken of doordat vanuit de LTI porvider is doorgegeven dat de content afgesloten is voor deze gebruiker.

3. Participant must mark complete (must click Finish button); dus content kan afgesloten worden door de deelnemer door op de Afronden knop te klikken.

Antwoord

Wij hebben geen standaard manier om het afsluiten van content terug te sturen naar de tool consumer. Voor sommige content wordt een invoerveld aan het einde van de cursus geplaatst om te forceren dat een resultaat teruggestuurd wordt. Dit komt dus overeen met de eerste optie.

Vraag

Opening
Advies voor optimaal gebruik is om Open in iframe popup niet aan te vinken (dan opent content in pop-up scherm).
Indien niet aangevinkt, dan opent content in een nieuw venster.

Antwoord

Dit vinkje is geen onderdeel van ons systeem. Hoewel de target (dat wat het vinkje aangeeft) door een consumer meegestuurd kan worden, doen wij er niets mee. De weergave wordt door ons dus niet aangepast. Onze apps zijn wat je noemt responsive. Ze komen er anders uit te zien op basis van schermafmetingen. Dat zorgt ervoor dat het vinkje voor de weergave minder belangrijk wordt. Voor de werking doet het echter helemaal niets.

Vraag

Result processing
Ik moet Consider failes results as attempts. Only close on succes aanvinken als jullie als LTI provider tussentijds resultaten doorsturen. Hierdoor wordt de content niet afgesloten in PulseWeb wanneer er vanuit de provider nog herkansingen beschikbaar zijn. Dit voorkomt dat de toets op slot gezet wordt als de deelnemer tussentijds een keer gezakt is.

Antwoord

Zoals gezegd sturen wij alleen een eindresultaat terug. Dus of een positief resultaat of het resultaat wanneer alle herkansingen benut zijn.

Vraag

User identifier
welk uniek kenmerk van de gebruiker wordt via de LTI request meegezonden? Ik kan kiezen uit 3 opties: gebruikersnaam, mailadres, deelnemersID

Antwoord

Ons systeem beschikt over drie mogelijkheden, e-mailadres, user id en loginnaam (gebruikersnaam). De optie voor loginnaam wordt nog niet actief gebruikt. De check verwacht dat het e-mailadres als loginnaam gebruikt is.

Vraag

Global custom launch parameters: dit veld kan ik leeg laten, tenzij vanuit LTI provider vereist.

Antwoord

Voor ons platform zijn geen custom parameters vereist. Wel is het mogelijk een custom parameter voor de debug mode toe te voegen. Meer informatie over de debug mode, zie link.

Vraag

Administrative launch URL: dit veld kan ik leeg laten, tenzij vanuit LTI provider vereist.

Antwoord

Dit is een veld dat wij niet kennen en dus ook niet gebruiken.