U kunt inloggen via https://apps.magentammt.nl/start

Het kan zijn dat u eerst nog de keuze krijgt om uit drie omgevingen te kiezen.

• VeiligheidsPaspoort - Nederland
  • ZoneForce - België
  • Niveo - Zorg

Indien u deze melding niet krijgt, controleer dan of de juiste omgeving in de blauwe balk achter 'Inloggen' staat. Zie onderstaand.

Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik vervolgens op de blauwe knop 'Inloggen'.

SSO

Indien uw organisatie gebruik maakt van inloggen via SSO, dan dient u op de knop 'via uw organisatie' te klikken. Hier kunt u dan uw organisatie vinden. Vervolgens klikt u op uw organisatie en logt u in met de gegevens waarmee u bij uw organisatie ook inlogt.

Tegels

Als u ingelogd bent dan ziet u een scherm met tegels.

Afhankelijk van uw functie bij de organisatie en de rechten die u gekregen heeft kunnen deze tegels verschillen:

• Paspoort
  • Inzetregistratie
  • VMS
  • Controleren
  • Accorderen
  • Vergoeding
  • Formulieren

Bijvoorbeeld: