Dit heeft te maken met de instellingen van de pop-up blokkering van uw browser.

In sommige gevallen wordt dit getoond door een foutmelding en kunt u de pop-up blokkering toe staan. Gebeurd dit niet controleer dan de instellingen van uw browser.

Chrome

1. Open Chrome op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen.
  3. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Site-instellingen.
  4. Klik op Pop-ups en omleidingen.
  5. Zet de instelling bovenaan op Toegestaan of Geblokkeerd.

Edge

1. Open Edge op je computer

2. Klik rechtsboven op
 > Instellingen

3. Klik op Privacy en beveiliging

4. Onder aan in beeld heeft u de optie om pop-ups blokkeren

5. Zet de instellingen op Aan of Uit

Safari

1. Open Safari en navigeer naar de menubalk. Klik hier op Safari > voorkeuren.

2. Open het bekomen venster het tabblad Beveiliging en vink de optie Blokkeer pop-upvensters uit

Of op uw telefoon of iPad ga naar Instellingen kies voor Safari, vink blokkeer pop-ups uit.

Blijft u proberen ervaren met een wit scherm, probeer eens een andere browser of verwijder uw geschiedenis of cookies.