Als u de onderstaande melding krijgt, betekent dit dat de ingevulde gebruikersnaam en/of wachtwoord onjuist is.

• Tik de gebruikersnaam en het wachtwoord zorgvuldig in. Zorg ervoor dat er géén spaties, voor, tussen of achter de inloggegevens staan.
  • Houdt bij het wachtwoord rekening met hoofdletters.
  • Lukt het nog niet om in te loggen, maak dan een ondersteuningsticket aan door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201

Als u inlogt met een cursuscode kunt u ook de onderstaande melding krijgen:

• Tik de ingevulde inloggegevens opnieuw in samen met de cursuscode. Niet kopieren.
  • Indien dit niet lukt, vul dan enkel de gebruikersnaam en het wachtwoord in en kijk u of u kunt inloggen.
  • Als dit lukt kunt u daarna rechts bovenin het scherm via de knop 'Nieuwe code? Klik hier' de cursuscode toevoegen aan uw account.
  • Lukt het nog niet om in te loggen of krijgt u een foutmelding bij het invullen van de cursuscode? Maak dan een ondersteuningsticket aan door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201