Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Klik op ‘Vergeten? ’ en vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op aanvragen. Dan wordt er een e-mail verzonden naar uw e-mailadres. In deze e-mail staat een link en als u daarop klikt kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Houdt hierbij rekening met het volgende:

• De e-mail kan in de ongewenste e-mail terecht komen. Controleer deze map ook.
  • Het is belangrijk dat er een e-mailadres bekend is in ons systeem. U ontvangt anders namelijk geen e-mail met een nieuw wachtwoord.
  • De link in de e-mail is 2 uur geldig. Mocht u binnen die 2 uur geen nieuw wachtwoord aangemaakt hebben, dan kunt u de bovenstaande procedure opnieuw doorlopen.