Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ga naar het webadres (zonder /aanmelden) en klik op ‘Wachtwoord vergeten? Klik hier!’. Vul daar uw gebruikersnaam in en klik op aanvragen. Dan wordt er een e-mail verzonden naar uw emailadres. In deze e-mail staat een link en als u daarop klikt kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Houdt hierbij rekening met het volgende:

• De e-mail kan in de ongewenste e-mail terecht komen. Controleer deze map ook.
  • Het is belangrijk dat er een e-mailadres bekend is in ons systeem. U ontvangt anders namelijk geen e-mail met een nieuw wachtwoord.
  • De link in de e-mail is 2 uur geldig. Mocht u binnen die 2 uur geen nieuw wachtwoord aangemaakt hebben, dan kunt u de bovenstaande procedure opnieuw doorlopen.

Mocht het niet lukken zelf een nieuw wachtwoord aan te maken, maak dan een ondersteuningsticket aan door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201