Mocht u uw wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Klik in het inlogscherm op ‘Vergeten? ’ en vul vervolgens uw gebruikersnaam in en klik op aanvragen. Dan wordt er een e-mail verzonden naar uw e-mailadres. In deze e-mail staat een link en als u daarop klikt kunt u zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Houdt hierbij rekening met het volgende:

• De e-mail kan in de ongewenste e-mail terecht komen. Controleer deze map ook.
  • Het is belangrijk dat er een e-mailadres bekend is in ons systeem. U ontvangt anders namelijk geen e-mail met een nieuw wachtwoord.
  • De link in de e-mail is 2 uur geldig. Mocht u binnen die 2 uur geen nieuw wachtwoord aangemaakt hebben, dan kunt u de bovenstaande procedure opnieuw doorlopen.

Heeft u na een half uur nog geen e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@magentammt.nl.

Cursuscode

Indien u een cursuscode wilt activeren en uw wachtwoord bent vergeten dient u onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar https://login.niveo.nl/paspoort
  2. Klik in het inlogscherm op 'Vergeten?', vul uw gebruikersnaam in en klik op aanvragen. U ontvangt een e-mail en daarmee kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.
  3. Ga naar https://elearning.niveo.nl/aanmelden/ en ga naar het vak 'ik heb al een account'. Nu kunt u uw gebruikersnaam en opnieuw ingestelde wachtwoord invoeren, met daaronder de cursuscode om de cursus in uw account te activeren.