Als u uw gebruikersnaam niet weet, vraag deze dan bij ons op door het aanmaken van een ondersteuningsticket. Dit kan door te klikken opĀ 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201.

Als u uw wachtwoord niet weet, kunt u deze zelf opnieuw aanmaken. Klik hier voor meer informatie.

Of u kunt een ondersteuningsticket aanmaken door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201

Cursuscode ontvangen?

Als u een cursuscode ontvangen heeft en nog geen account heeft, dan kunt u zelf een nieuw account aanmaken. Klik hier voor de uitleg hoe u dit kunt doen.