Soms kan het gebeuren dat het loginscherm niet reageert op de muis of toetsenbord.

Hierbij kan het zijn dat u de inlogknop niet aan kunt klikken of dat u uw inloggegevens niet in kunt toetsen.

Wij raden u aan de tijdelijke internetbestanden te verwijderen en dan opnieuw in te loggen.

Mocht dit niet werken, dan raden wij u aan het inlogscherm te openen in een andere browser. (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome etc.)

Is het probleem niet verholpen, dan raden wij u aan contact op te nemen met de systeembeheerder binnen uw eigen organisatie.