Als u naar de inlogpagina gaat, dan ziet u het onderstaande scherm.

U wilt een cursuscode toevoegen, dus u kiest voor 'Ik heb al een account' en u vult hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

U kunt daaronder de cursuscode intypen en daarna klikt u op 'inloggen'. De cursuscode is nu toegevoegd aan uw account.

Meerdere cursuscodes toevoegen?

U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met uw gebruikersnaam en uw wachtwoord en als u ingelogd bent uw cursuscode toe te voegen.

U ziet dan rechts bovenin onder uw naam onderstaande knop staan:

Als u hierop klikt, kunt u de cursuscode toevoegen.

Deze methode is zeer handig als u meerdere cursuscodes toe wilt voegen aan uw account.

Lukt het niet, maak dan een ondersteuningsticket aan door te klikken op 'Nieuw ondersteuningsticket' rechts bovenaan of bel met: 053-4334201