Nadat u een cursus afgerond heeft, verdwijnt deze uit het tabblad 'Open cursussen'.

De cursus kunt u op dat moment terugvinden in het tabblad 'Bibliotheek'.

Als u de cursus behaald heeft (groen vinkje), kunt u hier altijd de informatie van de cursus én uw resultaten inzien.

• Klik hiervoor op de bewuste cursus en klik rechts onderin op 'selecteer'.
  • Klik daarna op 'openen' en u ziet de verschillende onderdelen van de cursus.
  • Klik hierna op 'resultaat' en u ziet een overzicht van de vragen die u goed/fout beantwoord heeft.
  • Als u de theorie in wilt zien, kunt u rechts bovenin klikken op 'inzien'.