Als u met de cursus wilt beginnen, klikt u de cursus aan en daarna klikt u rechts onderin op de knop start/verder.

Het kan voorkomen dat u deze knop niet ziet staan.

Als dit het geval is, klik dan op F11 om uw scherm te vergroten.

Lost dit het probleem niet op, dan kunt u via uw browser het scherm vergroten door te klikken op 'volledig scherm' of 'zoom' of 'in- en uitzoomen'.

Als dit niet werkt, dan raden wij u aan een andere browser te openen en hierin in te loggen.

Als deze oplossingen voor u niet werken, dan raden wij u aan contact op te nemen met de ICT afdeling binnen uw eigen organisatie.